3 bedrijven waar je goedkoop auto’s kan huren

De winter staat voor de deur en nu pak je toch liever de auto in plaats van de fiets. Helaas beschik jij zelf niet over een auto en vind je het wel een hele grote investering om er Ă©Ă©n te kopen of te leasen. Zeker omdat je misschien drie keer paar jaar een auto gebruikt. Wil jij in de winter iemand op zoeken die net iets verder weg woont? Maar heb je een hekel aan het openbaarvervoer en ook geen zin om door de kou te fietsen? Wellicht biedt het huren van een auto in dit geval uitkomst! Ik zocht voor jou drie bedrijven waar je goedkoop een auto huurt!

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

1. Een auto huren vanaf 6 euro per dag

Bij Happycar is het mogelijk om een auto te huren vanaf 6 euro per dag! Hoe werkt dit? Happycar is eigenlijk de TriVaGo onder de auto sites, een vergelijkingswebsite voor het huren van auto’s. Je geeft op waar jij een auto wilt huren en voor hoelang en Happycar vergelijkt het aanbod van zowel de grote als kleine autoverhuurders in die regio. Daarnaast kan je kosteloos annuleren tot 24uur voor verhuur. Voor het geval het ineens toch mooi weer is en je liever gaat fietsen bijvoorbeeld! Je kan namelijk ook gewoon een elektrische fiets huren.

2. Het huren van een auto vanaf 4 euro

Rentalcars.com is wederom een vergelijk website. Deze site is een nog iets grotere speler dan Happycar. Mede hierdoor claimen zij dat je bij hen al een auto huurt vanaf 4 euro! In grote lijnen komt Rentalcars overeen met Happycar. EĂ©n voordeel wat Rentalcars heeft ten opzichte van Happycar is dat men de boeking online kan wijzigen. Dit kan van pas komen als er iemand vraagt om mee te reizen en je een toch iets comfortabelere auto wilt.

3. Een auto huren voor maar 2 euro

Met Auto-europe heb je het kleinste bedrag nodig om een auto te huren. Hier huur je al een auto vanaf €2 per dag! Wederom is hier sprake van een vergelijkingswebsite. Met meer dan 20.000 verhuurlocaties in meer dan 180 landen is dit de grootste van de drie, en wellicht daarom ook de goedkoopste.

Let op! De kans dat je een auto daadwerkelijk voor zo’n lage prijs krijgt is afhankelijk van heel veel factoren. Zoals locatie, de duur van het huren en wat voor soort auto. Reken je dus niet meteen rijk als je denkt voor 2 euro sowieso een auto te huren. Vergelijk op alle drie de websites wat voor auto jij nodig hebt en in welke regio en kies dan de beste optie!

Ik hoop dat ik jou een paar goede mogelijkheden heb gegeven voor het huren van een auto! Heb jij zelf nog suggesties voor het huren van een auto? Laat het me dan weten in de reacties! Vind jij dit een leuk artikel? Vergeet hem dan niet te delen via onderstaande social media buttons!

Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *