Contact

Contact met HurenEnzo

Kom jij graag met ons in contact voor vragen en/of opmerkingen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huren biedt voor veel mensen een oplossing, maar daarmee ook veel vragen. Er zijn namelijk veel instanties die oplossingen bieden voor het onderwerp huren. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een telefoon door middel van een telefoonabonnement. Maar ook het huren van een auto, het huren van een huis of het huren van gereedschap en zelfs zonnepanelen. Voor al deze zaken is het mogelijk om in aanmerking te komen voor het huren ervan.

Tussen de verschillende aanbieders van deze producten of diensten heerst veel concurrentie en wordt er helaas ook gefraudeerd of vinden er oplichtingen plaats. Houd daarom altijd in het achterhoofd dat dit soort zaken kunnen gebeuren. Voordat je ook maar iets bij een persoon of instantie huurt is het noodzakelijk om achtergrond informatie te zoeken. Denk aan recensies op het internet of simpelweg rondvragen binnen jouw eigen kenniskring. Controleer altijd of het adres van de persoon of instantie legitiem is. Een instantie dient overigens altijd een locatie van vestiging op te geven.

Dus wat voor vraag jij ook mag hebben, wees niet bang de vraag aan mij te stellen. Ik zal je zo snel en zo goed mogelijk helpen.

Neem een kijkje op de website en ontdek de beschikbare categorieën op HurenEnzo!