Inspiratie nodig voor een uniek bedrijfsuitje? Huur een boot!

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Het verzinnen van een origineel bedrijfsuitje kan een ware uitdaging zijn. We kennen het: je bent heel het internet al afgestruind, maar hoe meer informatie en ideeën je tegenkomt hoe minder goed je een keuze kunt maken. Of je hebt juist helemaal geen inspiratie omdat je dit keer écht iets origineels wilt doen. Wat dacht je van het huren van een boot? Niet veel mensen varen regelmatig, dus de kans is groot dat je origineel bent. Daarnaast heb je bij het huren van een boot veel meer mogelijkheden dan je denkt. In dit artikel lopen we ze met je door!

Snelheid en spanning

Krijg je al de kriebels als je denkt aan het huren van een sloepje om vervolgens in een rijtje de kanalen af te varen? Geen paniek, je kunt namelijk ook een speedboot huren als bedrijfsuitje. We kunnen je melden dat dat spanning genoeg oplevert! Er zijn allerlei speciale speedboten te huur die je op sensationele manieren kunnen laten genieten van een dag op het water. Denk aan een reddingsboot, meerdere kleine speedboten of een grotere speedboot. Er is genoeg mogelijk.

Combinatie met eten en drinken

Steeds vaker zie je boten die je kunt huren voor bedrijfsuitjes waarbij je niet alleen geniet van het varen, maar ook van een hapje en een drankje. En dat niet alleen op de wat saaiere manier waarbij je gewoon zit te genieten van het uitzicht terwijl je wordt bediend, maar zo zijn er bijvoorbeeld ook boten die speciaal zijn ingericht om op te barbecueën. Met je team kun je dan, afhankelijk van de grootte van je team, met meerdere boten rondvaren terwijl je met elkaar rondom een barbecue zit en geniet van de heerlijke dingen die je zelf op de barbecue kunt leggen.

Kies voor een bijzonder thema

Wat ook nog mogelijk is wanneer je een boot gaat huren voor je bedrijfsuitje, is kiezen voor een bijzonder thema. Zo kun je een heus varend muziekcafé huren, waarbij je zelfs een zanger of zangeres meekrijgt op je rondvaart. Daarbij geniet je natuurlijk ook van een hapje en een drankje. Of wat dacht je van het huren van heuse Italiaanse gondels? Zo kun je je met je hele team in de wateren van Venetië wanen. Superleuke opties!

Zoals je hebt kunnen lezen is een boot huren een hele leuke optie voor een bedrijfsuitje. Keuzemogelijkheden genoeg!

Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *