Kinderfeestje thuis organiseren? Huur een trampoline!

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Op een grote trampoline vermaken de kinderen zich de hele middag tijdens een gezellig kinderfeestje. De meeste huurtrampolines zijn voorzien van een veiligheidsnet. Dit is zeer prettig als er niet de hele tijd toezicht is door een volwassene. De kids kunnen zich zo helemaal veilig uitleven op de trampoline. Naast dat trampoline springen superleuk is, leert het de kinderen ook om balans te houden. Dit verbetert de coördinatie en conditie. De vering wordt bedekt door een zachte rand en voorkomt dat de kinderen zich bezeren. Heb jij nog meer nodig voor je feest? Lees dan ook de tips over partyverhuur.

Trampoline huurtip #1 – Welk formaat trampoline kies je?

Als je een trampoline huurt kun je kiezen uit trampolines in verschillende vormen, merken en groottes. Zo heb jij een ruime keuze om de trampoline te huren die het beste past in jouw tuin. Houd hierbij ook rekening met hoeveel kinderen op het feestje komen. Er zit namelijk per trampoline een maximum aan het gewicht dat het trampolinedoek aan kan. Door voor een grotere trampoline te kiezen, kunnen er meer kinderen tegelijkertijd springen en spelen.

Trampoline huurtip #2 – Kies voor kwaliteit

De kwaliteit van het onderstel van de trampoline die je huurt, wordt vaak aangegeven met sterren. Een onderstel van 2 sterren is hierbij het minst degelijk, terwijl de onderstellen van de hoogste kwaliteit maar liefst 6 of 7 sterren scoren. Deze onderstellen zijn extreem stevig en voorzien van goede, zware veren. Huur een trampoline van hoge kwaliteit, ook als je hierdoor iets meer geld kwijt bent. Er komen immers veel kinderen op het kinderfeestje waarvoor jij als verantwoordelijke wordt gezien.

Trampoline huurtip #3 – Leuke trampoline spelletjes

Het trampoline springen zelf is natuurlijk al hartstikke leuk, maar je kunt de gehuurde trampoline ook gebruiken als onderdeel van leuke spelletjes. Bedenk bijvoorbeeld verschillende tricks voor de kinderen die passen bij hun leeftijd. Laat ze extra hoog springen, elkaar ‘afvuren’ of een voor- of achteruit salto doen. Hierbij kunnen de andere kinderen jureren, omdat niet iedereen tegelijk kan springen als je de trampoline gebruikt.Een ander leuk trampolinespel is dat de kinderen elkaar een opdracht kunnen geven of elkaar na moeten doen. Natuurlijk is de trampoline ook een schitterend decor voor een dansoptreden met superstoere moves tussendoor.

Trampoline huurtip #4 – Je huurt een trampoline voor kinderen vanaf 4 jaar

Het advies is om kinderen vanaf 4 jaar te laten springen op een trampoline. Dit heeft te maken met de sterkte van de botten en de verbeterde grove motoriek, waardoor ze minder snel vallen. Ook kleinere kinderen kunnen plezier beleven aan de trampoline. Laat ze lekker rollen, liggen en kruipen over het veerkrachtige trampoline doek.

Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *