4 kinderattracties voor kinderevenementen huren

Voor het organiseren van een kinderevenement zijn er meerdere mogelijkheden om het evenement om te toveren tot een waar succes. In dit artikel benoem ik een aantal voorbeelden zoals een springkussen, een popcornmachine, entertainment en nog een laatste optie! Zodat jij na het lezen van dit artikel boordevol inspiratie zit.

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Huur een springkussen voor het evenement

Welk kind houdt er niet van springen op een springkussen? Kinderen gaan vaak al helemaal uit hun dak als ze er eentje zien. Waarom zou je dan geen springkussen huren voor een kinderevenement? Springkussens zijn er in veel soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld een springkussen huren in de vorm van een voetbal. Deze is 4,5 meter bij 3,5 meter. Maar er zijn natuurlijk niet alleen springkussens voor jongens. Meisjes kunnen uit meerdere springkussens met een prinsenthema kiezen. Naast de springkussens voor jongens of meisjes zijn er uiteraard ook springkussens voor jongens én meisjes.

Huur een popcornmachine voor het evenement

Kinderen zijn dol op het eten van popcorn. De een houdt van zout, de ander van zoet of welke smaak er ook verkrijgbaar is. Wist je trouwens dat popcorn haar ontstaan kent¬†in de Engels-Amerikaanse bevolking? ‚ÄėPop‚Äô betekent in het Engels namelijk ploffen en ‚Äėcorn‚Äô betekent mais. Het fijne van¬†popcorn is dat het helemaal niet ongezond is! Popcorn heeft nagenoeg dezelfde voedingswaarden als gegaarde ma√Įs. Bovendien weegt een popcorn bijna niks, dus per hap bevat het weinig calorie√ęn. Het huren van een popcornmachine is dus gegarandeerd een succes.

Huur entertainment voor het evenement

Vroeger werden voornamelijk clowns ingehuurd voor kinderevenementen. Tegenwoordig vinden veel kinderen en zelfs volwassen mensen clowns maar eng. Volgens psycholoog Damiaan Denys vinden mensen clowns eng vanwege hun onvoorspelbaarheid. Maar wat huur je dan in als entertainment voor je evenement? Wat dacht je van een goochelaar! Een goochelaar in enigszins normale kleding, vinden kinderen veel minder eng dan een clown. Bovendien komt een  goochelaar met trucs waar de kinderen vol verbazing naar zullen kijken. Voordat je een goochelaar inhuurt, is het wel belangrijk om in kaart te brengen wat deze man of vrouw kan. Het is zonde om tijdens het optreden te merken dat deze goochelaar er helemaal niks van bakt.

Bezoek een attractiepark

De laatste attractie die je kunt inzetten voor een kinderevenement is een bezoek aan een attractiepark. Dit is niet de goedkoopste van de vier, maar met goed weer gegarandeerd een succes. Ieder kind houdt namelijk van een attractiepark. Als de kinderen onder de tien jaar oud is het misschien niet erg verstandig om naar Walibi World te gaan maar neem ze bijvoorbeeld mee naar Familiepark Drievliet. Zijn ze al wat ouder en durven ze in achtbanen? Dan is Walibi World uiteraard wel geschikt. Een bezoek aan een attractiepark is minder persoonlijk, maar voor mensen zonder achtertuin een geschiktere oplossing dan de andere drie.

 

Na het lezen van dit artikel heb je meer inspiratie opgedaan voor het organiseren van een kinderevenement! Heb jij zelf een andere kinderattractie gebruikt voor het organiseren van een evenement? Laat het mij dan weten!

Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *