4 originele zaken om te huren voor een feest

Wanneer jij een feest of evenement organiseert wil je graag dat dit niet snel vergeten wordt. Om jouw feest te laten opvallen tussen alle andere feesten is erg lastig. Gelukkig zijn er voldoende producten en zaken te huur die jouw feest onvergetelijk kunnen maken! Ik geef jou deze week een aantal voorbeelden van producten en zaken die er voor zorgen dat jouw feest er uitspringt.

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

1. Maak het extra feestelijk met sky tubes

We beginnen relatief klein en bescheiden, desondanks kan dit jouw feest een compleet andere lading geven. Een goede indruk maken bij de entree van een feest is een goed begin, en een goed begin is het halve werk. Sky tubes ken je wellicht van sportwedstrijden wanneer ze worden geactiveerd na een doelpunt. Deze door lucht aangedreven ‘slingers’ vallen enorm op door hun wilde bewegingen. Met een sky tube bij de ingang van jouw feest maak je meteen indruk en zorg je voor een feestelijke entree.

2. Een interactief elektronisch springkussen huren

Het is geen schande als je bij het lezen van de titel geen idee hebt waar ik het over heb. Allereerst is dit gewoon een springkussen zoals alle andere, echter heeft deze wel iets extra’s. In dit springkussen zitten een aantal lampen waar een bepaalde kleur op komt, groen of rood. Wanneer jij team rood bent, probeer je steeds zo snel mogelijk op de rode lamp te drukken. Wanneer je team groen bent vice versa. De speler die de meeste lampen met zijn kleur heeft aangetikt wint! Dit is een erg originele attractie voor op jouw feest of evenement en zal met zekerheid hoge ogen gooien. Om een beter inzicht te krijgen in wat het precies inhoudt bekijk je onderstaand filmpje.

3. Huur een popcorn machine

‘You turn into a right diva when you’re hungry’, is een bekende slogan van een snoeprepen merk. Er zit echter wel een kern van waarheid in. Mensen krijgen van eten een goed gevoel en worden er vrolijk van. Val op met jouw feest en huur een popcorn machine. Dit is én origineel én zorgt voor vrolijkere gasten! Met het huren van een popcorn machine sla je dus eigenlijk twee vliegen in één klap. Daarnaast is popcorn hartstikke gezond.

4. Zorg voor sensatie met een sneeuwmachine

Geef jij een feest met winters thema? Of vind jij het idee van sop wat in het rond spuit gewoon heel gaaf, want dat is het eigenlijk natuurlijk, huur dan een sneeuwmachine! Deze sneeuwmachine blaast kleine stukjes sopachtige substantie de lucht in. Hiermee wordt de illusie gecreëerd dat het sneeuwt! Dit is natuurlijk geweldig voor bij een kerstmarkt maar ook voor een feest met een dj en discolichten is dit een leuke toevoeging. In beide gevallen is het de eyecatcher van je evenement.

Met deze vier voorbeelden val jij sowieso op met jouw feest of evenement. Je kan ook nog altijd een originele partytent huren om jouw feest onvergetelijk te maken. Heb je nog andere ideeën over hoe jij jouw feest op kan laten vallen? Laat het mij weten in de reacties!

Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

1 Comment

  1. Bouke schreef:

    Wat een ontzettend leuk artikel, leuke ideeën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *