3 x originele partytenten om te huren

Organiseer jij binnenkort een feest of evenement? Dan komt een partytent vast goed van pas! Vind jij die doorsnee partytenten ook zo saai en sfeerloos? Let dan goed op! In dit artikel licht ik drie tenten uit die heel anders zijn dan de mainstream partytent. Het zal je verbazen wat voor opties er zijn!

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Grote ster-tent

Deze tent springt meteen in het oog dankzij het unieke design. Zoals de naam al doet vermoeden is deze tent stervormig. Wanneer je een groot evenement organiseert komt deze tent zeker goed van pas. Hij heeft namelijk ruimte voor 200 tot 300 mensen. De tent is in de gehele omvang te betreden. Hierdoor zijn er geen opstoppingen bij het toetreden of het verlaten van de tent. Met wat fakkels of ander soort verlichting creëer je een sfeer die mensen niet snel doen vergeten!

Pink galaxy spantent

Dit is één van de grootste tenten ter wereld en hiermee geschikt voor grote evenementen. Organiseer jij binnenkort een festival of juist een beurs? Dan is deze tent iets voor jou. In plaats van in een beursgebouw een beurs organiseren, kan je dit ook in een tent doen. Door een beurs plaats te laten vinden in een grote tent, zal men je evenement niet snel vergeten. De ontzettend grote roze tent valt op in de wijde omgeving. De tent heeft plaats voor maximaal 20.000 mensen. Het opzetten van de tent duurt echter wel een week, maar dan heb je ook wat. Kortom, deze tent is voor grote evenementen een zeer goede optie.

Grote roze tent huren voor festivals

Bron: vso.fr

Après ski tent

Als je binnenkort een après ski feest of Oktoberfest geeft, is dit de ideale partytent. Deze tent lijkt op een echte winterse blokhut. Er is zelfs een fictieve openhaard aanwezig. De tent is binnen 10 minuten opgezet en er is plek voor zo’n 25 mensen. Een leuke toevoeging aan deze tent is het huren van een sneeuwmachine. Zo maak je het themafeest helemaal af. JETZT GEHT’S LOS!

Er zijn veel mogelijkheden om je evenement of feest onderscheidend te maken. Een partytent behoort tot één van die mogelijkheden. Uiteraard verschilt dit wel per feest. Ken jij nog meer originele partytenten? Laat het ons weten in de reacties! Vergeet dit artikel niet te delen op social media middels de onderstaande sharebuttons!

Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

2 Comments

  1. Pim schreef:

    Hallo Sander,
    Geinige verzameling partytenten. Ik vind vooral de apres ski tent heel geinig, lijkt net een soort bounce house. Dat maakt van je feest of evenemetn geheid een sfeervol geheel.

  2. Vincent Rondwijk schreef:

    Bedankt voor het delen van deze opties van tenten. Een open tent heeft mijn voorkeur voor het tuinfeest wat ik wil organiseren in de zomer. Ik vind het belangrijk dat men in de schaduw kan zitten of kan schuilen bij slecht weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *