Verhuizers inhuren? 3 voordelen!

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Nederlanders verhuizen regelmatig. Gemiddeld verhuist een Nederland in zijn of haar leven namelijk maar liefst elf keer. De ene verhuizing is natuurlijk complexer dan de andere, maar een verhuizing succesvol laten verlopen is altijd een behoorlijke klus. Voordat je kunt gaan verhuizen moet je dan ook flink wat regelen. Uiteraard moet je eerst een nieuwe woning vinden en de huidige woning verkopen of opleveren voor de verhuurder. Daarna is het tijd om de daadwerkelijk verhuizing te plannen. Wat kun je zelf en waarbij heb je hulp nodig? Als je een verhuisbedrijf inschakelt, dan kun je in 1 dag verhuizen. Ook op een prettige manier verhuizen? Dit zijn 3 voordelen van verhuizers inhuren.

1. Minder stress

Het belangrijkste voordeel van verhuizers inhuren is dat de verhuizing hierdoor minder stressvol is. Bij een verhuizing komen namelijk flink wat zaken kijken waaraan je vooraf niet denkt. Woon je bijvoorbeeld in een drukke stad zoals Nijmegen, dan heb je voor het blokkeren van de weg bij het inladen een ontheffing nodig. Een goed verhuisbedrijf neemt dergelijke taken letterlijk voor je uit handen. Ook helpen ze je bij alle andere dingen zoals het inpakken van spullen en het weer in elkaar zetten van jouw meubilair. Dat scheelt een hoop zorgen!

2. Efficiënt verhuizen

In elke stad zit er wel een verhuisbedrijf. Typ in een zoekmachine de term ‘verhuisbedrijf’ en jouw stad in, bijvoorbeeld ‘verhuisbedrijf Nijmegen’ en je hebt talloze verhuisbedrijven tot je beschikking. Een goed verhuisbedrijf weet precies hoe je snel en zonder schade verhuist. Zo halen zij meubels snel en kundig uit elkaar en zetten deze weer in elkaar in je nieuwe huis. Ook weten zij alles over veilig vervoer, waardoor jouw spullen zonder schade aankomen op het nieuwe adres. Natuurlijk kost het inschakelen van een verhuisbedrijf geld, maar zij besparen je hierdoor ook geld. Bovendien weten deze professionals precies hoe ze een verhuiswagen efficiënt en logisch kunnen inpakken. Hierdoor vervoer je veel meer tegelijk en hoef je daarna niet eindeloos naar je spullen te zoeken.

3. Niet zelf met je spullen sjouwen

Wanneer je zelf met zware dingen gaat sjouwen, dan is de kans op schade aanzienlijk. Voor professionele verhuizers is dit echter dagelijkse kost. Bovendien beschikken verhuisbedrijven over handige hulpmiddelen, die het verhuizen veel makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een verhuislift: handig voor wie op een hogere verdieping woont en geen lift heeft. Bovendien heeft een verhuisbedrijf ook altijd een goede verzekering, waardoor ze jouw schade vergoeden mocht er toch wat misgaan tijdens het verhuizen. Kijk natuurlijk ook zelf of jouw inboedel verzekerd is bij de verhuizing. Als je kiest voor verhuizers inhuren, dan loop je dus minder risico op schade en neem je jezelf veel werk uit handen. Zo begin je volledig ontspannen aan je nieuwe start!

Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

1 Comment

  1. Vincent Rondwijk schreef:

    Het inhuren van een verhuisbedrijf kan je inderdaad stress besparen. Ook hoef je niet bang te zijn dat spullen beschadigen tijdens het vervoer. Ik maak er graag gebruik van en kan iedereen aanraden om een bedrijf in te schakelen voor extra zekerheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *