In 1 dag verhuizen? Schakel hulp in!

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Een nieuwe woning is natuurlijk erg mooi. Het is een spannende tijd en een tijd waarin er veel gaat veranderen voor je. Nieuwe buren, een nieuwe omgeving en een nieuw thuis. Het is heerlijk. Het kan echter ook wat stressvol zijn. Je moet veel zaken regelen. Het opzeggen van oude contracten en het zorgen voor een goede verhuizing. Wanneer je in 1 dag wil verhuizen is het slim om hulp in te schakelen. Het kan in de vorm van veel vrienden en kennissen. Het is echter ook mogelijk om het samen met een verhuisbedrijf te doen. Professionals weten precies waar ze mee bezig zijn en hebben alle juiste tools in handen.

Een snelle verhuizing in 1 dag

Wanneer je in 1 dag wil verhuizen is het belangrijk om een goede planning te hebben. Schakel je een verhuisbedrijf in? Maak dan goede afspraken over wat hun doen en wat jezelf moet doen. Moet je alles zelf inpakken? Dan is het belangrijk om dit kamer voor kamer te doen. Pak alles in dozen in en nummer ze of voorzie ze van een label van welke kamer ze zijn en waar ze naartoe mogen in het nieuwe huis. Door dit goed te doen ontstaat er een goede flow en hoef je de dozen niet tien keer in de hand te hebben, tot ze op de juiste plek staan. Het is ook slim om de maten van de oude meubels op te meten om te kijken of ze in het nieuwe huis passen. Alles wat je niet mee wil nemen of mee kunt nemen kun je het beste aanbieden op marktplaats.

Kwaliteit en vakmanschap

Wanneer je een verhuurbedrijf gaat inschakelen dan heb je het voordeel, dat ze over alle benodigdheden beschikken. Ze hebben een eigen vrachtwagen, dekens, dozen en kratten en veel meer voor het verhuizen. Ze hebben ook een verhuislift om de grote spullen gemakkelijk van de hogere verdiepingen te halen en te brengen. Natuurlijk kun je dit ook allemaal zelf huren. Het is echter gemakkelijker om alles onder één dak te doen. Een erkende verhuizer zal daarnaast ook nog verzekerd zijn tijdens de werkzaamheden en het verhuizen van jouw spullen. Ook wel een prettige gedachte.

Een nog grotere reden om voor een verhuisbedrijf te kiezen.

Nog belangrijker om voor een verhuisbedrijf te kiezen is, omdat ze ervaring hebben. Zelf verhuis je maar een paar keer in je hele leven. Zij doen het iedere dag. Ze hebben er dus handigheid in en weten precies hoe ze je het beste kunnen helpen. Natuurlijk betaal je hier een vergoeding voor. Je plukt er echter ook de vruchten van. Een snelle verhuizing in 1 dag is natuurlijk ook veel geld waard. Het is prettig om zonder kleerscheuren in een keer goed te verhuizen. Hier vertellen we je er graag meer over.

Succesvol verhuizen

Ook voor jou zijn er volop mogelijkheden om goed te verhuizen. Het is mogelijk om al je spullen in 1 dag naar je nieuwe plek te laten brengen. Door alles goed voor te bereiden zal het op de dag zelf voelen, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Natuurlijk is dit ook zo, als je met het juiste verhuisbedrijf samenwerkt.

 

Veel succes met de verhuizing!

3 Comments

  1. Vincent Rondwijk schreef:

    Ik geloof dat iedereen graag in een dag wil verhuizen. Wanneer je genoeg mensen of professionals inschakelt, is dat ook haalbaar. Maak een goede planning en besteed genoeg tijd aan de organisatie.

  2. Marie schreef:

    Een goede voorbereiding is zeker een must! Wij zijn ook in een dag verhuisd met de hulp van vrienden en familie. Een verhuisbedrijf hebben wij uiteindelijk ook nog ingeschakeld om zware meubels te vervoeren. Dit is een aanrader!

  3. irene schreef:

    Ik ben altijd in 1 dag kunnen verhuizen. De laatste keer gooide ik er echter geld tegenaan en besteedde de verhuizing volledig uit. Toen was ik in een halve dag verhuisd. En het feit dat de hele verhuizing mij uit handen was genomen, scheelde ook een hoop stress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *