Wanneer kan je het beste self storage huren?

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Heb je wel eens het gevoel dat je ruimte tekortkomt? Je blijft maar struikelen over de dozen in huis en uitpuilende kasten vormen een bron van irritatie. Tijd om hier een oplossing voor te vinden! Heb je wel eens nagedacht over self storage huren? In verschillende situaties kan tijdelijke opslag een uitkomst bieden. Wanneer je het beste kunt kiezen voor self storage, leggen we je uit in dit artikel.

Meer opbergruimte nodig

Door de jaren heen verzamelen we veel spullen. Spullen die we liever niet weggooien, omdat ze emotionele waarde hebben bijvoorbeeld, of omdat ze op een ander moment in ons leven weer van pas kunnen komen. We gebruiken deze spullen niet dagelijks, en soms staan ze behoorlijk in de weg. Met een storage box staan je spullen veilig opgeslagen en heb je er zelf geen omkijken meer naar totdat je ze weer nodig hebt. In de storage box kun je meubels opslaan die je tijdelijk niet gebruikt, of spullen die je alleen in de zomer of winter nodig hebt. Heb je het opruimen van de zolder of berging binnenkort op de planning staan, dan is dit een goed moment om meteen eens uit te zoeken wat je eventueel extern wil opslaan. Ga je veel of grote spullen naar de storage box brengen? Dan is het misschien handig om verhuizers in te huren.

Voorraad voor je eigen bedrijf

Ook voor ondernemers en bedrijfseigenaren is self storage ideaal. Je kunt bijvoorbeeld een storage box gebruiken om de voorraad van je webwinkel op te slaan. Zo bespaar je op hoge kosten voor het huren van een magazijn en betaal je niet onnodig voor opslagruimte die je niet gebruikt. Daarnaast kun je je promotiemateriaal en archiefdocumenten veilig bewaren in een storage box. Door deze zaken ergens anders op te slaan houd je veel ruimte over op kantoor.

Verandering van je woonsituatie

Soms verandert je woonsituatie tijdelijk, waardoor je behoefte hebt aan ruimte om je spullen tijdelijk of voor een langere periode op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing of een verhuizing naar een kleinere woning. Maar ook gezinsuitbreiding kan ervoor zorgen dat je woning een stuk krapper aanvoelt. De kamer die voorheen gebruikt werd als opslagruimte of als werkkamer, moet nu misschien wel plaats maken voor een kinderbedje en commode. En waar kun je al die spullen die er stonden nog kwijt? Juist, in een self storage box. 

Een opslag huren biedt dus een hoop voordelen in verschillende situaties. Daarnaast krijg je er ook een lekker opgeruimd gevoel van en spullen die je (tijdelijk) niet gebruikt staan veilig opgeborgen. Wanneer ga jij lekker opruimen?

Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *