Een tuinfeestje organiseren? 5 onmisbare spullen die je kunt huren

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

De combinatie zomer en tuinfeestjes werkt altijd. Wil jij ook een tuinfeestje organiseren? Dan zijn er een aantal spullen die niet mogen ontbreken. Wij zetten alle onmisbare spullen voor een tuinfeestje voor je op een rij.

Tuinfeestje organiseren tip #1 – Uitnodiging

Een goed begin is het halve werk. Nodig je vrienden en familie daarom niet uit via een WhatsApp, maar maak een leuk kaartje. Dan maakt het nog niet eens uit of dat een kaartje is die op de deurmat valt of in het digitale postvak. Het is net even iets persoonlijker, maar vooral specialer. En dat gaat jouw tuinfeest zijn!

Tuinfeestje organiseren tip #2 – Partytent

Een ding mag is echt onmisbaar op een tuinfeest: de partytent. Voor alle weertypen is dit namelijk handig. Kans op een buitje? Geen probleem, je staat droog. Wordt het warm? Ook geen probleem, want je creëert veel schaduw. Een partytent kun je overal in ons land huren. Van een partytent huren Amsterdam tot een partytent huren in Leiden: het maakt niet uit waar je woont, want deze handige tent kun je overal verkrijgen. Doe ook inspiratie op met deze 3 originele partytenten.

Tuinfeestje organiseren tip #3 – Versiering

Natuurlijk is jouw tuin hartstikke mooi en hoef je er niets aan te doen. Maar met een feestje binnen versier je het huis toch ook altijd een beetje? Dus waarom buiten niet! Maak overal in de tuin gezellige zitjes met kussentjes en kleedjes. Versier de tafel van het buffet met leuk servies en bestek. En vergeet de lichtjes niet! Gezellige lampjes aan de schuur of schutting en veel waxinelichtjes of mooie kaarsjes zorgen voor een romantisch effect. Versiering in alle vormen en maten is onmisbaar op een tuinfeestje.

Tuinfeestje organiseren tip #4 – Hapjes

Oke, hapjes is zijn geen spullen, maar ze zijn zeker onmisbaar. Want van kletsen krijg je trek. Zorg daarom altijd voor lekker eten. Maak geen grote maaltijden, fingerfood is meestal wat minder werk. Er zijn heel veel lekkere en gemakkelijke recepten voor hapjes. Als je deze zelf maakt, dan kun je dit vaak vooraf doen en sta je op het moment zelf niet continu in de keuken. Je kunt ook je gasten vragen om allemaal iets mee te nemen. Wil je dat niet, dan is catering een goede optie.

Tuinfeestje organiseren tip #5 – Vuurkorf

In de avond koelt het af, en daarom heb je de lekkere fleecekleedjes al neergelegd. Ook een vuurkorf is echt iets dat niet mag ontbreken op jouw tuinfeest. Niet alleen vanwege de warmte, maar ook vanwege de gezelligheid! Bij elke gelegenheid waar een vuurkorf is, gaan mensen er namelijk altijd omheen zitten. Daar worden de goede gesprekken gevoerd. Als extraatje kun je marshmallows uitdelen die jouw gasten kunnen roosteren.

Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *