Wat is de beste partytent?

Wat is voor jouw de beste partytent? Het ligt er natuurlijk aan wat voor evenement of feest jij organiseert, maar wij geven jou drie voorbeelden van partytenten. Het gaat hier om drie soorten partytenten, niet qua afmetingen. Ik schreef al eerder over drie originele partytenten om te huren, dit maal schrijf ik over de beste partytenten.

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Partytent geschikt voor 60 personen

De partytent geschikt voor zestig personen dankt zijn capaciteit aan de afmetingen. Met de afmetingen van 5 bij 8 meter beschik je maar liefst over 40 vierkante meter! Met deze partytent beschik je over voldoende ruimte wanneer het weer tegenzit. Daarnaast cre√ęert de partytent sfeer en zorgt het dus voor een ware toevoeging aan jouw feest. Er is bovendien ruimte voor zes statafels! Dit type partytent is er uiteraard in allerlei verschillende afmetingen, maar deze afmetingen zijn het populairst! De zijwanden beschikken over ramen zodat de sfeer ook buiten te proeven is. Verwacht je harde wint tijdens jouw evenement? Zorg er dan wel voor dat dit type partytent goed is verankerd!

Stertent partytent van 10 meter

De stertent van 10 meter is d√© partytent als het gaat om sfeer. Dankzij de unieke vorm ziet hij er qua design zeer fraai uit. Het plaatsen van verlichting in de punt cre√ęert een nieuwe dimensie aan sfeer. Zittend is er plek voor 20 √† 25 personen, staand tot wel 30 √† 35. De tent is daarnaast heel gemakkelijk op te bouwen en af te breken. Maar h√©t grote voordeel van de stertent is dat deze beter beschermd is tegen wind dan bovengenoemde partytent. Het nadeel van deze partytent is echter dat bij slecht weer de personen minder goed beschermd zijn.

De stretchtent partytent

De stretchtent is niet zoals de ‚Äėgewone‚Äô partytent. Met de houten palen en beige doek cre√ęert dit type partytent pas sfeer! Dit soort partytenten zijn veelgebruikt bij festivals en bruiloften. Het huren van dit type partytent is dan ook prijziger dan de twee bovengenoemde partytenten. De afmetingen van dit type tent lopen uiteen. Zo begint het bij 8×6 meter tot zelfs 27×12 meter! Hier kunnen maar liefst 215 personen gebruik van maken. Vanwege de stevige verankering en strakke spanning van de doeken is de stretchtent bestand tegen winkracht 7! Voor een echt onvergetelijke dag is deze partytent de absolute aanrader.

Na het lezen van dit artikel weet jij meer over de beste partytent. Eigenlijk is er geen ‚Äėbeste‚Äô partytent. De een is namelijk meer geschikt dan de ander. Het ligt helemaal aan het type evenement dat jij geeft, en hoeveel gasten jij denkt te ontvangen. Tot slot kan het weer een bepalende factor zijn in het huren van een bepaald type tent. Benieuwd naar meer blogs die helemaal in het teken staan van feesten? Ontdek ze dan vandaag nog in de categorie partyverhuur!

Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *