Organiseer jij een tuinfeest? Deze dingen kun je huren!

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Als het lekker weer is, is niets leuker dan een tuinfeest geven. Of het nou je verjaardagsfeest is of omdat je je diploma hebt gehaald. Je hebt eigenlijk niet eens een goede reden nodig, al is de zon eigenlijk al genoeg reden voor een feestje. Kleed je tuin leuk aan, nodig je vrienden uit en het is feest! Maar voor de aankleding van je feest heb je misschien spullen nodig die je nog niet hebt, daarom kun je ervoor kiezen om te gaan huren. Wat je allemaal kunt huren leggen we in dit artikel uit.

Partytent

Dit is nog steeds Nederland en er kan dagenlang een strakblauwe lucht zijn, het kan zomaar gebeuren dat uitgerekend op jouw feestje een onverwachte hoosbui uitbreekt. Je wilt daarom natuurlijk zo goed mogelijk voorbereid zijn, en dit doe je door een aantal partytenten neer te zetten. Deze komen ook van pas als de zon wel blijft schijnen, want ze creëren ook schaduw. Een goede, stevige partytent die een storm zal overleven is duur dus daarom kun je het beste een partytent huren.

Koelkast

Om lekkere koele drankjes te serveren heb je een grote koelkast nodig. Het liefst met vriezer, zodat je ook ijsblokjes kunt bewaren. Als je eigen koelkast te klein is kun je een koelkast huren. Als je een groot feest geeft maak je dit helemaal af door een bar te huren. Hier kun je een biervat onder plaatsen en zo kun je biertjes tappen. Dit is een stuk minder chaotisch dan wanneer iedereen maar van alles uit de koelkast pakt.

Barbecue

De liefde van de meeste mensen gaat door de maag, maak daarom je tuinfeest onvergetelijk door lekker eten te serveren. Als je niet uren in de keuken wilt staan kun je simpelweg een barbecuepakket kopen en een barbecue huren. Hou er ook rekening mee dat niet iedereen vlees eet, dus zorg voor genoeg groenten en vegetarische burgers die je ook op de barbecue kunt leggen. Daarnaast kun je natuurlijk salades, brood en dips neerzetten.

Meubilair

Je kunt natuurlijk iedereen de hele avond laten staan, maar niet iedereen zal daar blij mee zijn. Soms wil je na het dansen gewoon even zitten. En als je een diner geeft moet je natuurlijk eettafels en stoelen plaatsen. Als je alleen kleine hapjes uitdeelt kun je ook prima vooruit met alleen een aantal krukken en bartafels. Ook statafels huren is geen probleem.

Entertainment

Op een goed feestje hoort natuurlijk entertainment. Je simpele computerboxjes zullen niet genoeg zijn om muziek te verzorgen op het feest, daarom kun je een geluidsinstallatie huren. Als je toch bezig bent: je kunt ook een karaokeset huren. Vraag wel even je buren om toestemming van tevoren. Daarnaast zijn er natuurlijk nog andere vormen van entertainment. Als het echt bloedheet is kun je een groot opblaaszwembad huren. Zo maak je je tuinfeest helemaal af.

Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *