Scooter huren? Dit zijn de voordelen!

Een dagje lekker toeren op de scooter of even snel van A naar B door de drukke stad? Het huren van een scooter brengt vele voordelen met zich mee. Door de wendbaarheid, snelheid en de mogelijkheid om op plekken te komen waar een (huur) auto niet kan komen, is een scooter het ideale voertuig om te huren voor wat kortere afstanden.

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Flexibeler dan een auto

De wendbaarheid en flexibiliteit van een scooter zijn eigenlijk niet te vergelijken met die van een auto. Ben je lekker aan het toeren met de scooter en wil je even een terrasje pakken? Zet de scooter neer en ga lekker zitten. Wil je dit met een auto doen in het centrum van de stad? Dan kun je er makkelijk een half uurtje voor uittrekken voordat je je auto kwijt bent. En vergeet de parkeerkosten niet! Over het algemeen is een scooter huren dus ook nog eens goedkoper dan een auto.

Sneller dan een fiets

Als je van plan bent om over kleine dijkjes te rijden voor mooie landschappen of aan sightseeing te doen in een grote stad, is het aannemelijk om hier een fiets voor te huren. Maar op een huurscooter ben je overal tot wel twee keer sneller, waardoor je veel meer kunt bekijken en doen. En dat dan ook nog eens zonder je ervoor te hoeven inspannen! Ook is het gemakkelijker om met zijn tweeën op de scooter ergens heen te rijden dan wanneer je dat met de fiets zou doen.

Makkelijker dan openbaar vervoer

Misschien kwam het niet gelijk in je op, maar het huren van een scooter is een hele goede vervanger van het openbaar vervoer. Als je een toeristisch dagje hebt ingepland in een grote en drukke stad als Amsterdam, Den Haag of Brussel, is een scooter het ideale vervoersmiddel. Van het ene naar het andere punt rijden is een kwestie van enkele minuten, zonder dat je ellenlang op de bus hoeft te wachten, een kaartje moet kopen of het hele metronetwerk moet bestuderen, om er dan achter te komen dat je de verkeerde lijn hebt gepakt.

Huur een scooter zo lang en kort als je wilt

Bij het huren van een scooter zijn er veel mogelijkheden op het gebied van de huurtijd. Sommige scooters kun je huren voor een dag, week of maand. Zo zou je er zelfs mee op vakantie kunnen of zou de scooter kunnen dienen als vervangend vervoer wanneer je eigen scooter onderhoud nodig heeft. Maar het huren van een scooter kan ook korter, want sommige scooters kun je al huren voor een bepaald dagdeel of zelfs voor enkele minuten! Ooit gehoord van felyx? Hier huur je een scooter op basis van minuten om al voor minder dan een euro even snel van A naar B te rijden.

Kortom, met een scooter ben je flexibeler dan een auto, sneller dan een fiets en goedkoper dan het openbaar vervoer wanneer je een scooter huurt om er lekker op uit te gaan.


Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *