Een bedrijfsborrel organiseren; deze 5 dingen kun je huren!

Voor je bedrijfsfeest heb je vast niet genoeg aan de spullen die je al hebt. Gelukkig hoef je niet allerlei dure dingen aan te schaffen, want je kunt veel party supplies gewoon huren. Wil je weten welke dingen je kunt huren? Lees dan snel verder, want er zitten ook een paar verrassende dingen bij! 

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Partytenten

Als het lekker weer is, is het wel zo leuk om de borrel buiten te houden. Echter zijn we in Nederland, en kan het weer, dankzij het zeeklimaat, binnen vijf minuten omslaan van zonneschijn naar stortregen. Daarom is het handig om wat achter de hand te hebben waardoor je niet meteen naar binnen hoeft te gaan. Een partytent is dan een ideale oplossing. Dit is ook een ideale manier om wat schaduw te creëren op een superzonnige dag. Gelukkig hoef je niet zelf een partytent aan te schaffen voor die ene borrel, maar zijn ze op allerlei plaatsen te huren.

Muziekinstallatie

Een goed feestje is niet compleet zonder een goede muziekinstallatie. Nu kun je de boxjes die normaal op kantoor staan wel gebruiken, maar echt goed zijn die natuurlijk niet. Daarom kun je ook gewoon een goede muziekinstallatie huren, waarmee de hele avond goed gedanst kan worden. Extra tip: maak een openbare playlist aan waar alle collega’s ook nummers aan kunnen toevoegen. Zo is er voor iedereen wat wils.

Karaokeset

Om de borrel écht legendarisch te maken moet er wel een potje karaoke om de hoek komen kijken. Je kunt dit met de meeste gameconsoles doen, maar om het écht professioneel aan te pakken huur je een speciale karaoke-installatie in. Na een beetje alcohol denkt iedereen ineens de sterren van de hemel te kunnen zingen, dus met een karaokeset wordt het sowieso een legendarische avond.

Opblaascafé

De eerder genoemde partytenten zijn stiekem wel een beetje saai, want je kunt nog iets veel leukers huren: een opblaasbaar café. Ja, je leest het goed: geen opblaasbaar springkussen, maar een opblaascafé! Deze zijn te huren in alle soorten en maten, zo kun je in je lederhosen bij de biergarten naar binnen, of met je cowboylaarzen naar een echte saloon. En het leuke is dat deze café’s geschikt zijn om het hele jaar rond te huren, omdat ze overdekt zijn kunnen ze weer en wind doorstaan. Een superleuk en origineel idee voor een bedrijfsborrel!

Foodtruck

Je wilt natuurlijk niet dat je werknemers hongerig worden tijdens de bedrijfsborrel. Nu kun je zelf aan de slag of catering inhuren, maar het is nog veel leuker om een foodtruck in te huren. Deze zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten, dus er zit voor iedereen wat bij. Zo hoef je ook helemaal niet meer aan het eten (en de afwas) te denken. Superhandig!

Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *