3 bijzondere trouwlocaties

Jouw trouwdag is de mooiste dag uit je leven. De trouwlocatie is daarom een belangrijk onderdeel van deze magische dag. De een trouwt in een kerk, de ander op een landgoed en weer een ander liever op het strand. Om jou van inspiratie te voorzien heb ik in dit artikel drie bijzondere trouwlocaties op een rijtje gezet. Na het lezen van dit artikel weet jij meer over feestlocaties huren en ben jij hopelijk geïnspireerd om jouw keuze te maken!

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

1. Trouwlocatie Landgoed Huis de Voorst

kasteel op het land

Bron: huisdevoorst.nl

Landgoed Huis de Voorst is een prachtig landgoed gevestigd in de Achterhoek. Dit landgoed kent een rijke geschiedenis en wordt dan ook ‘Versailles van de Achterhoek’ genoemd. Het hoofdgebouw is in 1943 helaas uitgebrand door een onvoorzichtige schilder. Tussen 2003 en 2005 is hij gerestaureerd en is de sfeer compleet hersteld. De Franse en Engelse invloeden zijn overal in het huis en in de tuin te vinden. Huis de Voorst is een prachtig landhuis en een fantastische locatie om het ja-woord te geven aan jouw partner.

2. Trouwlocatie Orangerie Elswout

Orangerie Elsewout is een prachtige trouwlocatie gelegen tussen Amsterdam en Haarlem. Elsewout is de grootste orangerie van Nederland. Vroeger werd Elswout al gebruikt als toevluchtsoord van Amsterdamse kooplieden. Anno 2018 biedt de orangerie nog altijd een oase aan rust waar ieder trouwevenement wordt omgetoverd tot waar succes. Orangerie Elswout dateert uit het jaar 1879 en is gebouwd in de prachtige neorenaissance stijl. Het geven van het ja-woord op deze locatie is werkelijk een droom die uitkomt!

orangerie open veld met mensen

Bron: orangerie-elswout.nl

3. Trouwlocatie Werelds aan het Strand

Werelds aan het Strand is een ander soort trouwlocatie dan twee hierboven genoemd. Zoals de naam het al zegt is dit namelijk een trouwlocatie aan het strand! Dit prachtige privé-strand in Ouddorp is een locatie die je niet in Nederland verwacht. Werelds aan het Strand heeft bovendien de prijs gewonnen voor mooiste bar van Nederland. Dit gedeelte van Nederland staat bekend om de meeste zonuren van Nederland. De kans op een prachtige zonsondergang tijdens de bruiloft is op deze locatie dus zeker aanwezig!

strand met zonsondergang

Bron: werelds.nl/strand

Weet jij na het lezen van dit artikel al meer over het type locatie waar jij wil trouwen? Ben jij al getrouwd en heb jij een trouwlocatie die anders is dan deze drie? Laat het mij weten! Op zoek naar andere artikelen omtrent feesten, locaties? Neem eens een kijkje op de categorie partyverhuur van HurenEnzo!

Sander Kievits

Mijn naam is Sander Kievits. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen. Ik heb een bootverhuur bedrijf in Friesland en hou vanzelfsprekend van varen. Ook dagjes er op uit vind ik leuk. Ik heb in mijn leven veel gehuurd omdat ik dit beter vind dan kopen. Het belast het milieu ook minder. Deze blog schrijf ik omdat ik mijn kennis over huren wil delen met mensen. Ik vind het dan ook leuk om deze website bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *